10/1/24

Donem la benvinguda al 2024 amb un repàs de l'evolució de l'app SMOU al llarg del 2023. Aquest ha estat un any de grans assoliments i creixement de la comunitat smouer.

L'app ha crescut fins a arribar a la xifra d'1.000.000 de persones usuàries, i això és gràcies, en part, a que hem ampliat les teves opcions de mobilitat amb SMOU.

Amb el nou servei de 'Taxi' pots demanar i pagar els teus trajectes amb taxi quan ho necessitis, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

El 2023, Sant Boi de Llobregat s'ha incorporat a SMOU, i ja són 12 els municipis on pots pagar amb l'app a través del servei 'Parquímetre'. Aquesta expansió reflecteix la nostra voluntat de millorar la mobilitat a Barcelona i l'àrea metropolitana.

Entre les funcionalitats que hem ampliat, destaquem la consulta de la ubicació i informació de serveis de la meitat d’aparcaments de Barcelona. Són, en total, 300 aparcaments, el doble que un any enrere.


En termes d'experiència de l'usuari, hem implementat diverses millores. L'inici de sessió amb empremta dactilar i reconeixement facial ha agilitzat i simplificat l'accés a l'app, mentre que les mesures addicionals de seguretat, com la verificació en dos passos, han estat implementades per garantir la protecció de les teves dades.

En l'àmbit de la sostenibilitat i la tecnologia, a finals d'any, SMOU ha estat el projecte guanyador en la categoria d’Smart Mobility dels premis d’innovació i competitivitat energètica enerTIC.

Durant el 2023, hem participat en diversos esdeveniments, com la fira UITP Global Public Transport Summit, el Parking Day, el Barcelona International Community Day i el Saló Tomorrow Mobility World Congress. Aquestes oportunitats ens han permès compartir la visió d'una mobilitat urbana més digital.


Aquest 2024 treballarem amb força per fomentar una mobilitat més connectada, combinada, compartida i sostenible, per construir una Barcelona saludable i capdavantera.

L’app seguirà creixent amb l’objectiu de millorar i facilitar-te la mobilitat a Barcelona i l'Àrea Metropolitana.


Descarrega't SMOU a l'App Store o Google Play

 

Finançat per