22/5/23

L'smou continua evolucionant per oferir-te una navegació àgil i segura. Podràs gaudir de les novetats actualitzant l'app amb l'última versió a l'App Store o a Google Play. Aquí t'ho expliquem tot:


Ara, iniciar sessió és més ràpid

A partir d'ara, pots accedir al teu compte amb un sol toc amb la teva empremta o per reconeixement facial. Activa els accessos biomètrics amb totes les garanties de seguretat i privacitat.

Configura-ho una sola vegada

  1. Assegura't que el teu mòbil disposa de lector d'empremta dactilar i/o reconeixement facial.
  2. A l'smou, ves a "El meu perfil" al menú lateral, selecciona l'opció "Autoritzar accés per biometria" i guarda la configuració.
  3. Ja pots entrar al teu perfil de l'smou sense haver d'escriure les teves dades d'accés cada vegada que obris l'app.
Dades biomètriques

 


La teva seguretat és molt important

Si crees un nou compte o restableixes la contrasenya, per la teva seguretat, et demanarem un mínim de 9 caràcters que incloguin lletres majúscules i minúscules, i símbols o números. Aquesta combinació ajudarà a crear contrasenyes més segures.

Enrobustir contrasenya

 

Millorem la planificació en els teus desplaçaments

Si et desplaces amb cotxe, amb la funcionalitat 'Com s'hi arriba' et mostrarem la ubicació dels aparcaments més propers al teu destí amb la informació de places lliures en temps real. D'aquesta manera, reduiràs el temps de cerca d’estacionament.

Al mapa també hi trobaràs els aparcaments on pots pagar amb l'smou, busca els pàrquings amb accés 'Pàrquing via app' Pàrquing via app

Aparcaments destinació

 

Actualitza l'app!

Seguim treballant perquè puguis moure't més i millor.


Descarrega't smou a l'App Store o Google Play

 

Finançat per