Amb l’smou, paga un 30% menys!


Sí, sí, ho has llegit bé! A partir d’ara, gaudiràs d'un 30% de descompte si pagues a través de l'smou les teves estades per minuts als Aparcaments B:SM.

  • Preu amb promoció smou: 2,30€/hora IVA inclòs.

  • Preu sense promoció: 3,30€/hora IVA inclòs.

Com gaudir del 30% de descompte?


Abans d'entrar a l'aparcament:

  1. Si encara no tens l'smou, descarrega’t l’app gratuïta de mobilitat personal de Barcelona.
  2. Fes el registre d’usuari, la matrícula del vehicle i la targeta bancària.
  3. Ves a l'apartat 'Serveis' del menú lateral i activa l'agilPark, el servei de pagament de les estades als Aparcaments B:SM i que permet entrar i sortir per lectura de matrícula (sense necessitat d’agafar tiquet) i pagar a través del mòbil sense haver de passar pel caixer automàtic.

Quan aparquis:

  1. Entra a l’aparcament, la barrera s’obrirà automàticament en llegir i reconèixer la matrícula com a usuari/ària del servei agilPark.
  2. Quan tornis a l'aparcament, pots anar directament al teu cotxe i sortir. La barrera s'obrirà automàticament en llegir i reconèixer la matrícula del teu vehicle.
  3. El pagament es carregarà al teu compte registrat a l'smou i el 30% de descompte s'aplicarà automàticament.

*Descompte vàlid del 03/12/2021 al 31/03/2022. El descompte s’aplicarà al tiquet en curs un cop finalitzada l’estada a l’aparcament, sempre que la sortida es produeixi durant el temps de vigència de la promoció. Promoció disponible als aparcaments amb l'accés via app smou habilitat, excepte BSM Basic Park Vall d'Hebron.

Descarrega't smou from Google Play or App Store