parquing-via-app

Descarrega't l'smou a l'App Store o a Google Play

 

Amb l’smou, paga un 30% menys!


Sí, sí, ho has llegit bé! Gaudeix d'un 30% de descompte si pagues a través de l'smou les teves estades per minuts als Aparcaments B:SM.

  • Preu amb promoció smou: 2,55€/hora IVA inclòs.

  • Preu sense promoció: 3,65€/hora IVA inclòs.

Com gaudir del 30% de descompte?


Abans d'entrar a l'aparcament:

  1. Si encara no tens l'smou, descarrega’t l’app gratuïta de mobilitat personal de Barcelona.
  2. Fes el registre d’usuari, la matrícula del vehicle i la targeta bancària.
  3. Ves a l'apartat 'Serveis' del menú lateral i activa 'Pàrquing via app', el servei de pagament de les estades als Aparcaments B:SM i que permet entrar i sortir per lectura de matrícula (sense necessitat d’agafar tiquet) i pagar a través del mòbil sense haver de passar pel caixer automàtic.

Quan aparquis:

  1. Entra a l’aparcament, la barrera s’obrirà automàticament en llegir i reconèixer la matrícula com a usuari/ària del servei 'Pàrquing via app'.
  2. Quan tornis a l'aparcament, pots anar directament al teu cotxe i sortir. La barrera s'obrirà automàticament en llegir i reconèixer la matrícula del teu vehicle.
  3. El pagament es carregarà al teu compte registrat a l'smou i el 30% de descompte s'aplicarà automàticament.

*Descompte vàlid fins al 31/12/2023. El descompte s’aplicarà al tiquet en curs un cop finalitzada l’estada a l’aparcament. Promoció disponible als aparcaments amb l'accés via app smou habilitat, excepte BSM Basic Park Vall d'Hebron i Aparcament Port Olímpic. El descompte no s'aplica a motocicletes.

Descarrega't l'smou a l'App Store o a Google Play