9/3/21

A partir d’ara, es podrà treure tiquet per estacionar a les zones regulades de Sant Boi de manera fàcil i còmoda a través de l’app mòbil.

L’smou, l’app de mobilitat personal de Barcelona i l’àrea metropolitana que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, segueix creixent i amplia el seu abast incorporant el municipi de Sant Boi de Llobregat. Així, a partir d’ara, els usuaris de l’app podran treure el tiquet d’estacionament en aquests municipis des del mòbil, de manera molt fàcil i còmoda i sense necessitat d’anar al parquímetre.

D’aquesta manera, Sant Boi se suma a la resta de municipis de l’Àrea Metropolitana que ja estaven disponibles a l’app smou: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. Això suposa un valor afegit pels usuaris i usuàries, que podran moure’s per totes aquestes localitats i pagar-ne l’estacionament regulat en superfície des d’una única aplicació al mòbil. 

Amb aquesta incorporació, smou gestiona actualment un total de 90.205 places d’estacionament regulat al carrer en tots aquests municipis de l’Àrea Metropolitana, entre les quals es troben les gairebé 60.000 existents a Barcelona.