10/5/22

L’smou segueix evolucionant i presenta una nova versió que actualitza la imatge actual de l’aplicació i millora la seva experiència d’ús. 
Amb aquesta actualització, l’smou s’adapta a les noves necessitats de mobilitat de la ciutadania i ofereix una app més completa i personalitzada.

Un disseny més intuïtiu i personalitzat

Des de la seva sortida, l’smou ha mantingut un creixement constant incorporant de manera progressiva noves funcionalitats i serveis per oferir als seus usuaris i usuàries una eina més completa per moure’s per la ciutat. Com a conseqüència d’aquest creixement, el disseny també s’ha actualitzat per crear una experiència més intuïtiva, simple i personalitzada.

 • Mapa personalitzat per serveis: al mapa només es mostrarà aquell servei que la persona usuària vulgui utilitzar i que seleccioni en el menú inferior.
 • Ordenació del serveis segons les preferències d’ús: les persones usuàries podran ordenar els serveis segons les seves preferències de mobilitat per tenir a un clic aquells que més utilitzin.
 • Les persones usuàries podran definir el seu servei preferit: les persones usuàries podran marcar quin és el seu servei preferit i que aparegui de manera predeterminada a la pantalla inicial cada cop que obrin l’app. 

Més integració dels serveis a l’app

Un dels objectius de l’smou és que els usuaris i usuàries puguin fer totes les seves operacions i tràmits dels servis integrats des de la pròpia app. En aquesta línia, la nova versió presenta algunes millores importants.

 • Gestiona el teu abonament Bicing des de l’app:
  • Consulta l’estat de la teva subscripció
  • Consulta la tarifa que tens contractada actualment i canvia de tarifa
  • Realitza tots els tràmits relacionats amb la teva targeta bicing (activar-la, bloquejar-la, demanar-ne un duplicat) 
 • Direcció dels carrils bici i zones pacificades:
  Una altra de les novetats de l’smou és que ara, a més de veure al mapa la xarxa de carrils bici de la ciutat i municipis de l'Àrea Metropolitana, també hi trobaràs la direccionalitat dels carrils i la ubicació de les zones pacificades de Barcelona, així com la velocitat màxima a la qual s’hi pot circular.

 • Avís de finalització de la subscripció Endolla: 
  Les persones usuàries d’Endolla rebran un pre-avís 15 dies abans que s’acabi el període de la seva subscripció.
   
 • Nous noms dels serveis d’estacionament:
  • El servei per pagar l’estacionament regulat en superfície ara s’anomenarà Parquímetre (fins ara apparkB).
  • El servei per pagar les estades als Aparcaments B:SM passarà a dir-se Pàrquing via app (fins ara agilPark).

L’smou, en constant creixement 

Ja són més de 550.000 les persones que utilitzen l'app per desplaçar-se per Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. Des de la seva sortida, l'smou ha estat una aplicació en constant procés d'evolució, per adaptar-se a les noves necessitats de mobilitat i poder oferir una millor experiència a la ciutadania. Amb aquest objectiu, l'smou seguirà evolucionant i en les properes versions l'app presentarà novetats importants.
 

 

Finançat per