31/1/19

L’objectiu d’aquesta nova app és la de millorar l’experiència dels usuaris, unificant aplicacions i integrant en un mateix espai diferents serveis de mobilitat de BSM de manera més fàcil, còmoda i intuïtiva

L’aplicació estarà disponible a partir del 31 de gener per dispositius iOS i Android 

L’apparkB, que permet pagar l’estacionament regulat en superfície (AREA) des del mòbil, evoluciona i quedarà integrat dintre d’smou
 

El proper 31 de gener arriba smou, la nova app de mobilitat de Barcelona  que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, i que neix amb la voluntat de millorar l’experiència dels usuari, oferint-los un ús més intuïtiu, còmode i àgil i facilitant-ne l’accés. Els usuaris disposaran d’informació al voltant de la mobilitat de manera centralitzada i d’un accés directe cap als principals serveis de mobilitat de Barcelona de Serveis Municipals, com l’AREA, els Aparcaments B:SM o la xarxa pública de recàrrega elèctrica, sumant a partir d’aquesta base, informació de serveis de mobilitat complementaris. 

Un dels principals serveis de mobilitat que ofereix smou és el de poder pagar l’estacionament regulat en superfície a través del mòbil mitjançant l’apparkB, que fins ara disposava d’una aplicació específica, però que evoluciona i s’integra a la nova app. Així, a partir del 31 qui vulgui obtenir un tiquet d’estacionament de l’Àrea Verda o Blava a través del mòbil podrà fer-ho a través d’smou.

En aquest sentit, els usuaris podran continuar obtenint aquest tiquet de la mateixa manera que ho feien fins ara, pagant només pel temps exacte d’estacionament, i sense la necessitat de desplaçar-se al parquímetre ni de deixar el tiquet físic al cotxe. Per tal de facilitar la inscripció de tots els usuaris cap a smou, l’aplicació apparkB continuarà en funcionament durant dues setmanes més i a partir del 15 de febrer deixarà de ser operativa.