Taxi

‘Taxi’ és el servei d’smou  que et permet demanar i pagar des de la mateixa app els teus viatges amb Taxi Ecològic, la flota de vehicles 100% elèctrics i híbrids de Barcelona. Aquest és el primer operador que s'incorpora en aquest servei.

Activa'l des del menú lateral, en l’apartat ‘Serveis’. Si és el primer servei que actives, cal que registris una targeta bancària.

Una vegada hagis activat el servei, selecciona el botó ‘Taxi’ del menú inferior de l’app smou, tria el teu origen / destinació i confirma la reserva. Recorda que has de tenir activat el GPS del mòbil per poder demanar el taxi.
 

Sí, tantes com necessitis. Si ja disposes d’una reserva i vols fer-ne una altra, clica al botó ‘Taxi’ del menú inferior de l’app i et sortirà un missatge informatiu de la teva reserva. Hauràs de fer clic al botó ‘Fer una altra reserva’.
 

Sí, només cal que n’indiquis el nom complet i un telèfon de contacte.

Sí. Una vegada t'hagin confirmat el teu viatge, pots sol·licitar que el taxista et truqui. Et trucarà al número associat a l’smou i, si el trajecte és per a una altra persona, te’n demanarem el contacte abans de fer la reserva.

Sí. Pots programar la teva reserva amb un màxim de quinze dies d’antelació.
Una vegada hagis seleccionat l’origen i destinació, has de clicar sobre el botó ‘Continuar’. En la confirmació de la reserva, clica sobre l’opció ‘Programar el viatge per a un altre moment’ i s’obrirà una finestra on pots definir el dia i l’hora del trajecte. Una vegada seleccionat, has de fer clic al botó ‘Aplicar’ i triar la tarifa desitjada per confirmar la reserva.

Hi ha dos tipus de tarifa per fer els trajectes amb ‘Taxi’:
- Amb la tarifa Preu Tancat pagues un preu fix i per endavant a través de l’app. Aquesta tarifa no permet parades intermèdies ni canvis d’origen / destinació, paqueteria o servei amb mascotes. 
- Amb la tarifa Taxímetre pagues amb l’app el preu que indiqui el taxímetre una vegada hagi acabat el trajecte. L’import mínim del trajecte és de 10€.
 

Quan fas una reserva amb el servei 'Taxi', es fa una preautorització bancària de l’import màxim del trajecte. Una vegada acabat, es fa el cobrament de l’import corresponent.
 

Amb la tarifa Preu Tancat l'import mínim és de 8 €.

Amb la tarifa Taxímetre l'import mínim és de 10 € per a reserves immediates i de 15 € per a les programades.

Si necessites modificar la reserva, has de cancel·lar-la i fer-ne una de nova.

Pots cancel·lar el teu viatge sense cost addicional en els primers 5 minuts des que la companyia t'ha assignat un taxi. Passat aquest temps, se’t cobren 8€ si has seleccionat la tarifa Preu Tancat, o bé 10€ si has triat la tarifa Taxímetre.

L’assignació d’un taxi per part de la companyia acostuma a ser immediata, supeditada a la disponibilitat de vehicles lliures que hi hagi a la zona de recollida. Una vegada t'hagin confirmat el teu viatge, la companyia de taxi encarregada de prestar el servei t’avisarà quan el taxista estigui al punt de recollida indicant-te el model, la matrícula i el número de llicència del taxi que et recollirà.

No, hauràs de pagar amb la tarifa que hagis triat durant la teva reserva.

Sí, però  només amb la tarifa Taxímetre.

Pots fer la consulta en l’apartat ‘Consum’ del menú lateral de l’app. També pots fer-ho des de la Zona d’usuaris del web

Pots moure’t per Barcelona i tota l’Àrea Metropolitana.
 

La capacitat màxima és de quatre persones i quatre maletes.

Els taxis no disposen de cadiretes per a nens o nadons, ja que hi ha molts models de seients infantils en funció del pes i l’alçada.

Queda a elecció de cada taxista poder acceptar els serveis on es viatja amb mascotes.

No, aquest operador no disposa de vehicles adaptats per traslladar persones en cadira de rodes.

Des del menú lateral de l’app, en l’apartat ‘Informació i ajuda’ selecciona l’opció de ‘Suport tècnic’. Aquí trobaràs un formulari per enviar-nos la teva petició i et contestarem en un termini màxim de 48 hores laborables.

Amb la companyia Taxi Ecològic, el punt de trobada és l’hotel AC Sants. Per arribar-hi, localitza el McDonald’s a la sortida de la plaça Joan Peiró i, deixant el restaurant a la teva esquena, l’hotel AC Sants es troba a 20 metres.
 

Amb la companyia Taxi Ecològic, els punts de trobada són:

Terminal 1, Pont Aeri i Terminal 2A: el teu taxi t’estarà esperant a la zona VT que es troba a la capçalera de la parada de taxis, baixant una planta. Segueix les indicacions de «TAXI»
Terminal 2B: localitza l’estàtua del Cavall de Botero al vestíbul d’arribades de la Terminal 2B. Surt al carrer a través de la porta giratòria. El teu taxi t’estarà esperant a la zona VT que es troba a la teva esquerra, abans del pas de vianants.
Terminal 2C: des de la terminal, surt al carrer. Utilitza el pas de vianants i travessa la filera de taxis. Localitzaràs un aparcament a pocs metres amb un senyal vertical amb la llegenda VIP. El teu taxi t’estarà esperant en aquest punt.