General

Smou és l’aplicació de mobilitat personal de Barcelona que posa a la teva disposició informació i serveis per facilitar els teus desplaçaments a la ciutat. Tots els serveis en una mateixa app: mou-te en Bicing per Barcelona, consulta els horaris, les parades i estacions del transport públic, crea rutes personalitzades amb "Com s'hi arriba", paga el parquímetre i gestiona els tiquets d’area Resident des del mòbil, accedeix per lectura de matrícula als aparcaments B:SM, recarrega el teu vehicle elèctric i molt més.

Amb l’smou, podràs utilitzar tots aquests serveis:

Bicing: planifica la teva ruta, reserva bicicletes i agafa-les amb l’smou. A més, amb l’smou, podràs veure el número de bicis que hi ha a l’estació i si són elèctriques o mecàniques. Consulta també l’estat de la teva subscripció i l’historial de trajectes.

Parquímetre: paga l’estacionament regulat en superfície de manera àgil, còmoda i sense esperes. Pagaràs només pel temps que utilitzis, sense costos extres i sense haver d’anar al parquímetre. El pots utilitzar a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Residents Barcelona: si ets usuari resident d’AREA de la ciutat de Barcelona, gestiona els tiquets d’estacionament a les places Verdes o exclusives per a residents. Amb l’smou podràs, per exemple, obtenir un tiquet, ampliar la seva validesa, anul·lar una denúncia, guardar la ubicació del teu vehicle, etc.

Pàrquing via app: accedeix als aparcaments B:SM amb el sistema de lectura de matrícula, sense haver d’agafar tiquet de paper. Ja no et caldrà anar al caixer, pagaràs l’estada a través del mòbil!

Endolla Barcelona: recarrega el teu vehicle elèctric des del mòbil. A més, podràs localitzar i reservar els punts de recàrrega amb antelació.

Taxi: reserva i paga el teu taxi amb l’app i mou-te per la ciutat de manera sostenible amb la flota de Taxi Ecològic 100% elèctrica i híbrida.


A més, amb smou també pots veure:
-Mapa de carrils bici i estacions Bicing.
-Ubicació de les places Blaves i Verdes.
-Disponiblitat de places d’aparcament de Barcelona. 
-Vehicles de mobilitat compartida de Barcelona agregats en un sol mapa.
-Notificacions de la Grua Municipal de Barcelona.

Sí, smou és una aplicació que sempre estarà en constant creixement, per tal de poder oferir en tot moment les millors opcions de transports disponibles als usuaris.

Pots descarregar aquesta app a l’App Store o a Google Play de manera gratuïta.

La descàrrega de l’aplicació és gratuïta. El preu de la utilització dels diferents serveis (Bicing, Parquímetre, Residents Barcelona, Pàrquing via app, Endolla Barcelona i Taxi)  és el que determina l’operador corresponent.

Per utilitzar els serveis de vehicles compartits necessites registrar-te a cadascun dels operadors de manera independent. Un cop hagis realitzat aquest registre, des de l’smou podràs seleccionar el vehicle que vulguis utilitzar i smou et redirigirà automàticament a l’app corresponent.

Sí, pots filtrar fàcilment al mapa la informació dels serveis que vulguis consultar a cada moment.

A l'apartat 'Consum' del menú lateral pots consultar i descarregar els extractes que desitgis. També ho pots fer des de la teva zona d'usuari al web www.smou.cat.

Pots contactar amb nosaltres omplint un formulari a l’apartat de contacte de la web d’smou, o bé trucant al número d’atenció al client de B:SM 93 700 68 44. També a través de l’app seleccionant l’opció de “Suport tècnic” del menú “Informació i Ajuda” i et contestarem en un termini màxim de 48h laborables.

Pots fer servir l’aplicació a qualsevol dispositiu Android amb versió 8.0 o superior o dispositiu iOS amb versió 15 o superior.

Si és una incidència tècnica amb els serveis propis de B:SM (Bicing, Parquímetre, Residents Barcelona, Pàrquing via app i Endolla Barcelona), dins el menú “Informació i Ajuda” de l’app podràs seleccionar l’opció de “Suport tècnic”, on trobaràs un formulari per enviar-nos la teva petició.

Si tens alguna incidència tècnica amb els altres serveis de mobilitat compartida, hauràs de contactar directament amb l’operador corresponent. L’smou no es fa càrrec del servei prestat per aquests col·laboradors, de les seves tarifes, o les incidències que puguin sorgir.