General

SMOU és l’aplicació de mobilitat personal de Barcelona que posa a la teva disposició informació i serveis per facilitar els teus desplaçaments a la ciutat.

Amb SMOU podràs utilitzar tots aquests serveis:

Endolla Endolla Barcelona: recarrega el teu vehicle elèctric des del mòbil. A més, podràs localitzar i reservar els punts de recàrrega amb antelació.

Taxi Taxi: reserva i paga el teu taxi amb l’app i mou-te per la ciutat de manera sostenible amb la flota de Taxi Ecològic 100% elèctrica i híbrida.

Pàrquing via app Pàrquing via app: accedeix als aparcaments de la ciutat amb el sistema de lectura de matrícula, sense haver d’agafar tiquet de paper. Ja no et caldrà anar al caixer, pagaràs l’estada a través del mòbil!

Parquímetre Parquímetre: paga l’estacionament regulat en superfície de manera àgil, còmoda i sense esperes. Pagaràs només pel temps que l'utilitzis, sense costos extres i sense haver d’anar al parquímetre. El pots utilitzar a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Sant Vicenç dels Horts.

Residents Barcelona Residents Barcelona: si ets usuari resident d’AREA de la ciutat de Barcelona, gestiona els tiquets d’estacionament a les places Verdes o exclusives per a residents. Amb SMOU podràs, per exemple, obtenir un tiquet, ampliar la seva validesa, anul·lar una denúncia o guardar la ubicació del teu vehicle per no oblidar on l'has aparcat.

Bicing Bicing: planifica la teva ruta, reserva bicicletes i agafa-les amb SMOU. A més, podràs veure el número de bicis que hi ha a l’estació i si són elèctriques o mecàniques. Consulta també l’estat de la teva subscripció i l’historial de trajectes.


A més, amb SMOU també pots veure:
- El mapa de carrils bici i carrers pacificats.
- Els horaris, les parades i estacions del transport públic.
- La ubicació de les places Blaves i Verdes.
- La disponiblitat de places d’aparcament de Barcelona. 
- Notificacions de la Grua Municipal de Barcelona.
- Els vehicles de mobilitat compartida de Barcelona agregats en un sol mapa.

Sí, SMOU és una aplicació que sempre estarà en constant creixement, per tal de poder oferir en tot moment les millors opcions de transports disponibles als usuaris.

Pots descarregar aquesta app a l’App Store o a Google Play de manera gratuïta.

La descàrrega de l’aplicació és gratuïta. El preu de la utilització dels diferents serveis (Bicing, Parquímetre, Residents Barcelona, Pàrquing via app, Endolla Barcelona i Taxi)  és el que determina l’operador corresponent.

Per utilitzar els serveis de vehicles compartits necessites registrar-te a cadascun dels operadors de manera independent. Un cop hagis realitzat aquest registre, des de l’smou podràs seleccionar el vehicle que vulguis utilitzar i smou et redirigirà automàticament a l’app corresponent.

Sí, pots filtrar fàcilment al mapa la informació dels serveis que vulguis consultar a cada moment.

A l'apartat 'Consum' del menú lateral pots consultar i descarregar els extractes que desitgis. També ho pots fer des de la teva zona d'usuari al web www.smou.cat.

Pots contactar amb nosaltres omplint un formulari a l’apartat de contacte de la web d’smou, o bé trucant al número d’atenció al client de B:SM 93 700 68 44. També a través de l’app seleccionant l’opció de “Suport tècnic” del menú “Informació i Ajuda” i et contestarem en un termini màxim de 48h laborables.

Pots fer servir l’aplicació a qualsevol dispositiu Android amb versió 8.0 o superior o dispositiu iOS amb versió 15 o superior.

Si és una incidència tècnica amb els serveis de: Bicing, Parquímetre, Residents Barcelona, Pàrquing via app, Endolla Barcelona o Taxi, dins el menú “Informació i Ajuda” de l’app podràs seleccionar l’opció de “Suport tècnic”, on trobaràs un formulari per enviar-nos la teva petició.

Si tens alguna incidència tècnica amb els altres serveis de mobilitat compartida, hauràs de contactar directament amb l’operador corresponent. L’smou no es fa càrrec del servei prestat per aquests col·laboradors, de les seves tarifes, o les incidències que puguin sorgir.