mbl pro

Amb SMOU t'ho posem fàcil

Si la teva empresa gestiona una flota de vehicles o com autònom el teu cotxe és la teva eina de treball, l’smou és l’app que t’ajudarà a administrar i gestionar els teus tiquets d’estacionament i de recàrrega elèctrica fàcilment des d'un únic lloc.

Amb SMOU, podràs:

- Gestionar i controlar l'històric dels tiquets del servei Parquímetre, Pàrquing via app i Endolla fets a través de l'app.
- Consultar i enviar totes les factures dels tiquets de Pàrquing via app i d'Endolla directament des de l'app.
Agrupar  totes les factures dels tiquets de Pàrquing via app i d'Endolla a través de la zona d'usuaris de l'smou i enviar-te la factura agrupada mensualment.

A més, quan hagis de liquidar o desgravar els teus tiquets de Pàrquing via app i d'Endolla, a SMOU els tindràs sempre a mà i et serà més fàcil fer la gestió.

gestora empresa smouTens més d'un cotxe a l'empresa?


Amb SMOU pots crear un compte amb múltiples usuaris i gestionar-los de manera senzilla des d'un mateix administrador.
Amb l'app, podràs oferir als teus treballadors una eina per moure’s per Barcelona i 11 municipis de l'Àrea Metropolitana, i gestionar els seus tiquets fàcilment.

Avantatges per als teus treballadors:

- Comoditat, tots els tiquets que facin es cobraran directament a la targeta registrada per l'empresa.
- Facilitat per enviar directament els seus tiquets a l'administrador del compte d'empresa.
- Una app on tenir l'històric de totes les despeses dels seus tiquets.

Tot gestionat des d'un mateix compte:

Com administrador, pots donar d'alta i definir els serveis de l'smou que cada treballador pot utilitzar: Parquímetre, Pàrquing via app i/o Endolla. Tots els tiquets seran cobrats a la mateixa targeta bancària registrada prèviament al compte d'administrador de l'empresa.
 

Com crear un compte d'empresa?

  • Des del web de smou, ves a la Zona d’Usuaris i omple el formulari de registre. Al camp de ‘Tipus de compte’ tria ‘Empreses’. Amb totes les dades introduïdes, fes clic a ‘Donar-se d’alta’ i rebràs un e-mail per verificar l’adreça electrònica.
  • Un cop validada, ves a l'apartat 'Serveis' del menú lateral i activa els que t'interessin.
  • Des de l'apartat 'Usuaris', afegeix nom i cognoms de cada usuari i el seu correu electrònic. Des d'aquí també podràs seleccionar els serveis que vols que tingui cada usuari.
  • A la secció 'Vehicles' podràs afegir les matrícules dels teu vehicles i posar-los un nom per identificar-les fàcilment (Alies). A la columna d'Usuaris Compartits, podràs assignar cada vehicle a un o més usuaris.

Descarrega't SMOU a Google Play o a l'App Store