1/10/21

El passat 30 de setembre es va inaugurar una nova edició del Saló Automobile 2021. Smou ha estat la primera app de mobilitat sostenible en presentar-se en aquest saló organitzat per Fira de Barcelona. 

El president de B:SM Jaume Collboni Cuadrado, i la CEO, Marta Labata Salvador, han rebut a les autoritats i hi han pogut compartir totes les solucions innovadores que proposa smou. També els han acompanyat el directors de les diferents unitats de negoci de mobilitat que gestiona actualment B:SM.

Smou finalista als XIII Premis Automobile Barcelona by Periódico

Aquesta tarda se celebrarà la cerimònia de lliurament dels XIII Premis Automobile Barcelona by EL PERIÓDICO. La capçalera organitza conjuntament amb el saló una nova edició dels guardons que distingeixen les empreses, ‘start ups’ i projectes emprenedors que treballen diàriament perquè el sector de l’automòbil continuï creixent i mantingui el seu impuls com a motor econòmic del país.
En aquesta edició dels premis, l’smou està nominat a la categoria Be Connected, que premia la iniciativa que més hagi desenvolupat la integració de la digitalització en els processos productius, en l’entorn de l’automòbil i les seves infraestructures. En aquesta categoria els candidats són: Electromaps, Easycharger, Seat Code, Cellnex, i2Cat i Smou.
 

Dissabte 2 d’octubre el saló obre les portes al públic

A partir d’aquest dissabte 2 d’octubre la fira obre les portes a tots els visitants que vulguin conèixer les últimes novetats dels sector automobilístic i de mobilitat. Trobaran l’estand de l’smou al Pavelló 8 del recinte de Montjuïc.

stand


A més, smou regala a tots els assistents al saló que vinguin amb el seu cotxe 30 minuts gratuïts d'estacionament a l'aparcament BSM Rius i Taulet. Vàlid durant els dies de saló, del 30 de setembre al 10 d'Octubre. 

Com gaudir del codi de descompte?

1.    Descarrega't smou, crea un usuari i activa el servei agilPark
2.    Entra per lectura de matrícula i s'iniciarà a l'app el tiquet d'estacionament
3.    Abans de marxar, obre l’app smou
4.    Ves a “Vals de descompte” i fes clic a “Codi promocional”
5.    Introdueix el codi SMOUAUTO
6.    Obre el tiquet en curs i indica que vols pagar amb "Vals de descompte"
7.    Valida'l i el descompte s’aplicarà automàticament