4/2/21

L’smou fa 2 anys i, per celebrar-ho, proposem nous reptes cada dilluns de febrer per tal que els usuaris que hi participin entrin al sorteig de diferents premis.

La 1a setmana comencem amb l’agilPark, el servei que permet accedir i pagar l’estacionament als Aparcaments B:SM des del mòbil. Aquells que encertin les 5 preguntes sobre curiositats del servei, entraran directament al sorteig de 10 vals de 2 hores d’aparcament gratuït! 
Consulta els guanyadors del val de 2h d'aparcament 

La 2a setmana li toca al Bicing, el transport urbà basat en l’ús compartit de la bicicleta mecànica i elèctrica. Un servei senzill, pràctic i sostenible per moure’s per Barcelona sense fums ni sorolls. Els que aconsegueixin trobar totes les paraules relacionades amb el servei dins la sopa de lletres, entraran al sorteig de 3 packs de 10 viatges de Bicing elèctric!
Consulta els guanyadors dels 10 viatges elèctrics

La 3a setmana és el torn de l’Endolla Barcelona, el servei que permet activar els més de 500 punts de recàrrega elèctrica de Barcelona, ubicats a la via pública i als Aparcaments de la xarxa B:SM. Els usuaris que encertin totes les preguntes sobre mobilitat sostenible, entraran al sorteig de 5 packs de 3 mesos de subscripció a l’Endolla!
Consulta els guanyadors dels 3 mesos de subscripció

La 4a i última setmana la dediquem a l’apparkB, el servei amb el que es pot pagar l’estacionament regulat a Barcelona i a 9 municipis més des del mòbil i sense passar pel parquímetre. Totes aquelles persones que completin el trencaclosques dins del temps establert, entraran al sorteig d’una entrada doble pel Parc d’Atraccions Tibidabo!
Consulta la persona guanyadora de l'entrada doble

Per participar-hi, fes clic aquí! (Promoció finalitzada)