20/4/21

Cada vegada som més els ciutadans i ciutadanes que apostem per una mobilitat compartida i àgil a Barcelona.

Per donar resposta a aquesta demanda, en els últims anys, han aparegut noves alternatives al transport públic i al vehicle privat. Els vehicles compartits, també coneguts com sharings, en són un bon exemple. 

Els principals operadors de mobilitat compartida estan ben presents als carrers de Barcelona. Fet que enriqueix l’ecosistema de mobilitat i permet que els ciutadans i ciutadanes puguin escollir l’opció que més els convingui per anar d’un punt a un altre de la ciutat. 

Tot i això, a vegades, tenir tantes opcions per triar pot generar sobresaturació i confusió. Conscients d’aquest inconvenient i per tal d’aportar una solució, des de smou, s’ha fet una aposta per simplificar i ordenar tots els operadors disponibles a la ciutat: s’han incorporat tots els operadors en un mateix mapa.  

D’aquesta manera, localitzar els diferents vehicles és ben senzill, ja que d’una sola ullada es poden veure totes les opcions disponibles. Així doncs, els usuaris i usuàries de l’app smou poden buscar i triar el vehicle que més els convingui segons la seva ubicació o preferències d’ús. 
 

Actualment, a l’smou, es poden trobar tots aquests operadors:

sharings smou

Un exemple més de l’aposta de smou per facilitar i simplificar la mobilitat a la ciutat de Barcelona!