23/9/21

Per primer cop, el saló de l’automòbil de Barcelona acull una aplicació de mobilitat sostenible

L’smou estarà present a l’Automobile Barcelona 2021, el saló de l’automòbil organitzat per Fira de Barcelona. A l’edició d’enguany, tindrà especial rellevància l’aposta per l’electromobilitat i els nous models de mobilitat personal i compartida.

En aquest context, l’smou tindrà un estand de 250 m2 situat a l’entrada del Pavelló 8 del Recinte de Montjuïc, on també hi haurà els estands de les principals marques d’automòbils amb seu a Catalunya, entre d’altres. És el primer cop que una aplicació de mobilitat ocupa un espai al saló, on smou hi aportarà els valors de la innovació i la mobilitat compartida i sostenible.
 
El compromís d’smou amb l’Automobile Barcelona 2021 va més enllà, ja que n’és patrocinador oficial, tindrà presència als accessos al saló i a la pantalla central de la plaça de l’Univers, i també facilitarà la mobilitat dels visitants oferint-los, a través de la pròpia app, 30 minuts d’estacionament a l’aparcament de la xarxa B:SM Rius i Taulet-Fonts Monjuïc-Fira.  

Un espai per conèixer la proposta de B:SM per a la mobilitat del futur

L’estand de l’smou estarà dividit en tres grans espais dedicats a donar a conèixer els diferents serveis i les solucions de mobilitat que proposa l’app.
D'una banda, hi haurà una zona dedicada exclusivament al servei Endolla Barcelona on el visitant trobarà un carregador elèctric i podrà conèixer els reptes i la futura expansió de la xarxa de punts de càrrega pública més gran de l’Estat.
D'altra banda, hi haurà un espai dedicat a descobrir la transformació cap al nou concepte de Hub de Mobilitat dels aparcaments B:SM per oferir solucions de mobilitat integrada més enllà del mateix estacionament.

30 minuts gratuïts d'estacionament per tots els visitants que utilitzin l'smou

Els assistents al saló que vinguin amb el seu cotxe podran gaudir de 30 minuts gratuïts d'estacionament a l'aparcament BSM Rius i Taulet. Vàlid durant els dies de saló, del 30 de setembre al 10 d'Octubre.

Com gaudir del descompte?

  1. Descarrega't smou, crea un usuari i activa el servei agilPark
  2. Entra per lectura de matrícula i s'iniciarà a l'app el tiquet d'estacionament
  3. Abans de marxar, obre l’app smou
  4. Ves a “Vals de descompte” i fes clic a “Codi promocional”
  5. Introdueix el codi SMOUAUTO
  6. Obre el tiquet en curs i indica que vols pagar amb "Vals de descompte"
  7. Valida'l i el descompte s’aplicarà automàticament