22/11/22

Ara, amb l’smou, ja pots pagar els tiquets de les places d’aparcament per a residents d’AREA amb el servei Residents Barcelona. D’aquesta manera, l’actual aplicació ONaparcar residents queda integrada a l’smou, unificant en una mateixa aplicació els diferents serveis de mobilitat de manera fàcil, còmoda i intuïtiva.


Si ets resident a Barcelona i, alhora, fas servir alguna de les 35 zones d'aparcament per a residents, l'smou serà la teva app per pagar els tiquets d'estacionament com a resident. 


Com pots començar a utilitzar Residents Barcelona a l’smou?
Si ja ets de l’smou:
•    Actualitza l’app amb la nova versió.
•    Llavors, podràs activar el servei Residents Barcelona.


Si encara no ets de l’smou:
•    Descarrega’t l’app gratis a l’App Store o a Google Play.
•    Crea un usuari i registra la matrícula del teu vehicle.
•    Activa el servei Residents Barcelona.


Amb Residents Barcelona a l'smou, pots veure els tiquets en curs que ja havies obtingut amb ONaparcar residents, com també obtenir-ne de nous. A més de gestionar l'estacionament, el nou servei et permet consultar el mapa de la zona d'AREA assignada, com també marcar la ubicació exacta d'on has estacionat el vehicle, prement el botó “Guardar posició vehicle”.

Els tiquets digitals que genera l’smou poden ser comprovats en temps real i no cal imprimir-los ni col·locar-los al vehicle. A més, pots consultar, compartir i descarregar, en qualsevol moment, l’històric de comprovants d’estacionament realitzats a la secció “Consum” del menú principal de l’app smou.

L’aplicació mòbil ONaparcar residents continuarà funcionant fins al 31 de gener com a eina de consulta d’operacions fetes amb anterioritat al 22/11/2022, els quals no figuraran a smou. Així que et recomanem que et descarreguis tots els documents que necessitis abans d’aquesta data.


Per a més informació, consulta les preguntes freqüents.

 

Seguim treballant perquè puguis moure't més i millor.

 

Finançat per