4/10/21

L’app smou ha guanyat el premi “Be Connected” dels XIII Premis Automobile Barcelona by El Periódico, dins del context del saló Automobile Barcelona 2021.

El premi reconeix el millor projecte de digitalització al sector de l’automòbil, solucions de connectivitat, aplicacions de gestió de punts de recàrrega o navegació. Amb un 30,8% dels vots, l'smou ha estat la solució més ben valorada. Els altres candidats finalistes en aquesta categoria eren Electromaps, Easycharger, Seat Code, Cellnex i I2Cat.

Marta Labata, directora general de B:SM, va recollir el premi en nom de tot l'equip i va agraïr els ususaris i usuàries que fan confiança en l'smou en els seus desplaçaments diaris.

L'smou, una app en constant creixement

Cada cop són més els usuaris que confien en l'smou pels seus desplaçaments per la ciutat i per l'àrea metropolitana. Des del seu naixement, l'app no ha parat d'evolucionar i créixer per adaptar-se a les necessitats dels seus usuaris.

Actualment, l'smou ja compta amb més de 450.000 usuaris que fan un total de 50.000 operacions diàries. A banda dels principals serveis de l'app, com són el pagament del parquímetre a través del mòbil, l'accés per lectura de matrícula als aparcaments B:SM, el Bicing o l'Endolla, l'smou també integra la informació i ubicació dels 16 operadors de mobilitat compartida presents a Barcelona, i mostra la informació i disponibilitat de places dels aparcaments B:SM, Saba i Bamsa.