17/4/23

Amb l’smou tens accés a la xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics de Barcelona amb el servei 'Endolla Barcelona'.

L'app segueix evolucionant i presenta una nova funcionalitat que permet filtrar els punts de recàrrega que apareixen al mapa segons el teu vehicle: cotxe o moto. Amb aquesta actualització, l’smou continua adaptant-se a les noves necessitats de mobilitat i t’ofereix una experiència més personalitzada. 

Mapa punts Endolla amb nous filtres

 

Avís de finalització de la subscripció Endolla
Amb l'smou també rebràs un pre-avís 15 dies abans que finalitzi la teva subscripció a l'Endolla. Així, estaràs sempre al dia i podràs planificar-ne millor el pagament.

Avís finalització subscripció

 

Localitza i reserva un punt de recàrrega
Localitza al mapa de l’app els més de 700 punts Endolla que hi ha repartits per Barcelona, situats als aparcaments de la xarxa B:SM i a la via pública. Reserva el punt de recàrrega que t’interessi amb 20 minuts d’antelació per assegurar-te que quan arribis estarà disponible.

Recarrega el teu vehicle elèctric a Barcelona
Utilitza la xarxa de punts de recàrrega amb l'smou. T'expliquem com fer-ho en aquest enllaç.

L’smou, en constant creixement
Ja són més de 800.000 les persones que utilitzen l'app per desplaçar-se per Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. Des de la seva sortida, ara fa quatre anys, l'app smou ha estat una aplicació en constant procés d'evolució, per adaptar-se a les noves necessitats de mobilitat i poder oferir una millor experiència a la ciutadania. Amb aquest objectiu, l'smou seguirà evolucionant i en les properes versions l'app presentarà més novetats.

Seguim treballant perquè puguis moure't més i millor.


Descarrega't l'smou a

App Store    Google Play

 

Finançat per