8/7/20

L’smou segueix creixent i oferint noves funcionalitats amb l’objectiu de posar la tecnologia al servei de les persones, especialment en un moment clau en l’aposta per la seguretat i la mobilitat sostenible.

A partir d’ara, els usuaris de l’smou podran gaudir de totes les funcionalitats de l’app del bicing a l’smou: donar-se d’alta del servei, reservar i agafar les bicicletes entre moltes altres funcions!

Millores que els usuaris de Bicing trobaran a l’smou:

Entre les noves millores que l’usuari de Bicing trobarà a l’smou, destaca la possibilitat de donar-se d’alta mitjançant l’app smou, visualitzar de manera més àgil la disponibilitat i el tipus de bicicletes de l’estació, agafar la bicicleta i consultar l’estat del trajecte, consultar també l’històric de desplaçaments realitzats, comprovar l’ancoratge de la bicicleta de forma automàtica, informació més detallada del l’estat de la subscripció o saber quan cal renovar, entre d’altres.

Amb l’app smou, els usuaris del bicing poden retirar bicicletes com fins ara, de manera còmoda i segura i també fer una reserva provisional de 5 minuts abans d’arribar a l’estació (funcionalitat disponible només per a bicicletes mecàniques). Igualment es poden crear rutes predeterminades i geolocalitzar les estacions més properes.

Els usuaris i usuàries del servei Bicing poden iniciar el procés de migració a smou des d’avui mateix de manera fàcil i còmoda. Només cal que segueixin les instruccions indicades, que defineixin una nova contrasenya per accedir a smou i la vinculació es realitzarà de manera automàtica. Un cop s’hagi accedit a l’smou, mantindran tota la informació de la seva zona d’usuari com ara l’històric d’usos, la modalitat del seu abonament i disposaran també de suport tècnic dins la mateixa app per poder contactar amb el servei. 

L’smou segueix creixent oferint més serveis perquè et moguis cada dia millor.