8/6/22

Conèixer la informació i disponibilitat d’aparcament abans de sortir de casa ja és possible amb l’smou! A través de l’app, podràs consultar en temps real més de 18.500 places de 150 aparcaments de la ciutat de Barcelona.
Aquesta consulta et permetrà saber quina és la disponibilitat de l’aparcament més proper al teu destí i així, planificar el teu recorregut reduint el temps de cerca d’estacionament i contribuint a una mobilitat més sostenible.

T’expliquem com consultar la informació dels aparcaments:

  1. Selecciona el servei Pàrquing al menú inferior de l’app i veuràs al mapa les ubicacions de tots els pàrquings.
  2. Prem la icona del pàrquing que vols consultar.
  3. Clica a 'Més informació' per veure tota la informació detallada i el nombre de places disponibles.

disponibilitat

A l'app, podràs consultar la informació de més de 150 aparcaments de Barcelona d'entre els quals hi ha els de la Xarxa d’Aparcaments B:SM, BAMSA, SABA, Interparking, Telpark, Garatge Santa Rosa, Garaje Garcilaso, Central Parking Barcelona, Onix Renta, GP Trade, Parking 2000, Parkia, ASECAT, Garajes Rocas, Parking Cienfuegos, Aramunt, Garatge Santa Perpètua, El Nou Raval, Parking IMSA, Parkings Plafer, Parking Legalitat, Parking Park, Parking Principal, Garatge Londres, Agrupació Bonet, Garatge Carles, Parking Balmes, Copark, Aparcament Dr. Roig i Raventós i Parking Aldana.

Properament, s'incorporaran més aparcaments!

Seguim treballant perquè puguis moure't més i millor.

 

Finançat per