6/8/20

Ja som 5.000 usuaris i usuàries del servei Endolla Barcelona i tenim a la nostra disposició 500 punts de recàrrega en funcionament per a motos i cotxes elèctrics: 367 punts situats als aparcaments de la xarxa de B:SM (194 per a cotxes i 173 per a  motos) i 133 instal·lats a la via pública (on n’hi ha 23 per a cotxes i 110 específics per a motos).

Amb la incorporació dels darrers 7 punts de recàrrega per a cotxes elèctrics a la xarxa Endolla, Barcelona continua amb un paper capdavanter en el desenvolupament de l’electromobilitat i la mobilitat sostenible, oferint un servei de qualitat i garantint cobertura a totes les zones de la ciutat. 

D’altra banda, des del passat mes de juny Endolla Barcelona forma part del projecte europeu eCharge 4 Drivers, un programa pilot en el qual participen 10 països i que busca la millora del procés de recàrrega de vehicles elèctrics per fomentar-ne l’ús i implementar  mesures innovadores.

Finalment, amb l’objectiu de fomentar els hàbits de mobilitat sostenible, Endolla Barcelona ha incorporat una nova secció a l’apartat de Notícies, l’Espai Eco, per informar de diferents temes relacionats amb els hàbits responsables amb el medi ambient. Consulta aquest nou espai i posa’t al dia de les darreres novetats en mobilitat sostenible!

I recorda descarregar-te l’ smou, registrar-te i vincular les teves targetes de vehicle elèctric per fer ús de la xarxa de punts de recàrrega elèctrica de Barcelona!

Més informació sobre Endolla Barcelona aquí