3/3/23

El passat dimarts 28 de febrer, smou ha participat al Mobile World Congress, l’esdeveniment sobre connectivitat més gran i influent del món.

El director de Solucions de Mobilitat Urbana de B:SM, Josep Maria Deulofeu, ha fet un balanç dels 4 anys de funcionament de l'smou, l’app de mobilitat personal i compartida de Barcelona. L’acte s’ha celebrat en el marc del Mobile World Congress, a l’espai Beat Barcelona, una àrea de networking promoguda per l’Ajuntament de Barcelona, GSMA i Mobile World Capital.

Sota el títol “smou: l’app de la gent que es mou per Barcelona”, Deulofeu ha repassat, amb la periodista experta en mobilitat Mònica Peinado, les fites assolides al llarg dels 4 anys de vida de l’aplicació, com ara l'assoliment de xifres rècord, amb l'ús de l'app per part d'un de cada dos habitants de Barcelona, la integració de serveis propis de B:SM i d’altres gestionats per tercers. També ha explicat els reptes futurs de l'smou per seguir promovent una mobilitat més connectada, sostenible i planificada. 

 

Seguim treballant perquè puguis moure't més i millor.

Descarrega't smou a Google Play o a l'App Store

 

Finançat per