28/9/20

A partir d’avui, a l'smou trobaràs la informació i ubicació exacta de tots els vehicles de mobilitat compartida de la ciutat, un total de 9.748 entre motos elèctriques i bicicletes d’operadors privats.

Amb aquesta integració, qualsevol usuari o usuària que s’hagi descarregat l’app (tant si té un registre com si no) podrà localitzar en el mapa la ubicació concreta de tots els vehicles de mobilitat compartida, o seleccionar només aquells que li interessin. Un cop surti i torni a entrar a l’aplicació, aquesta informació quedarà registrada per tal que es pugui personalitzar en tot moment els seus serveis preferits.
En total, el nombre de llicències aprovades per l’Ajuntament de Barcelona per als serveis de motosharing i bici sharing són 9.748, repartides segons els següents operadors, a les que s'ha de sumar les ja disponibles del Bicing:

Operadors sharings

En el cas de voler més informació d’un vehicle concret, l’usuari o usuària haurà de clicar al logotip de l’operador, i accedirà a la fitxa específica d’aquella moto o bicicleta, on trobarà informació detallada del vehicle així com obrir l’app específica de l’operador per poder fer la seva reserva.
Així de còmode, localitza tots els vehicles compartits de la ciutat des d'una mateixa app!

sharings mapa

 

L’smou, millora i creixement 

L’smou aposta per la integració de diferents serveis de mobilitat en una única app per oferir una millor experiència a la ciutadania gràcies a la seva facilitat d’ús, seguretat i comoditat. L’aplicació està en constant procés de millora i, només dos anys després del seu llançament, suma una cinquena funcionalitat per afavorir la mobilitat sostenible i planificada.