11/12/23

L’app smou segueix evolucionant i presenta una nova funcionalitat que permet filtrar, amb més detall, els punts de recàrrega d'Endolla Barcelona segons el tipus de connectors: Chademo, Combo, Mennekes o Schucko.

Amb aquesta actualització, l’smou continua adaptant-se a les noves necessitats de mobilitat i t’ofereix una eina més perquè la teva experiència amb l'app sigui més personalitzada.

Els connectors d'Endolla Barcelona

Quan parlem de connectors de recàrrega, ens referim als “endolls” que connecten el vehicle amb el punt de recàrrega. A més, cada connector és específic per a una potència determinada i un mode concret de càrrega. Actualment, a la xarxa Endolla Barcelona pots trobar 4 tipus de connectors:

• El Schuko és l’endoll que trobem habitualment als electrodomèstics. A la xarxa Endolla, el pots trobar als Aparcaments B:SM i també els trobaràs als punts del carrer de recàrrega de motos, ja que és el més comú en motocicletes elèctriques.

• El Mennekes és l’estàndard europeu. Als Aparcaments B:SM hi pots trobar aquests connectors per a cotxes i motos. En canvi, els punts situats a la via pública són per a recàrrega ràpida només per a cotxes, on pots recarregar fins a 65 km d’autonomia en 30 minuts.

• El Chademo és un connector per a recàrregues ràpides. És usual en models de cotxes elèctrics asiàtics. Els trobaràs als punts de recàrrega per a cotxes del carrer i hi pots recarregar l’energia equivalent a una autonomia de 100 km en 20 minuts.

• El Combo o CCS és l’habitual als mercats americans i europeus. Resulta de la combinació del connector estàndard Mennekes adaptat per a recàrregues més ràpides per a cotxes. Als punts Endolla ubicats al carrer hi pots recarregar l’energia equivalent a una autonomia de fins a 100 km en 20 minuts.

Recarrega el teu vehicle elèctric a Barcelona

Utilitza la xarxa de punts de recàrrega amb l'smou. T'expliquem com fer-ho en aquest enllaç.

Seguim treballant perquè puguis moure't més i millor.


Descarrega't smou a l'App Store o Google Play

 

Finançat per