Servei d'avís de la Grua Municipal

És una funcionalitat opcional i gratuïta a través de la qual rebràs una notificació en cas que la Grua Municipal mogui o retiri el teu vehicle de la via pública. A més, podràs localitzar el teu vehicle, consultar la informació sobre la taxa del servei i, si ho desitges, accedir ràpidament al web per realitzar el pagament online.

Actualment només la Grua Municipal de Barcelona té disponible aquesta funcionalitat.

Des de dins la fitxa del vehicle, activant l’interruptor corresponent. Tan sols hauràs d’indicar el NIF del titular del vehicle i, automàticament, ja tindràs la funcionalitat activada per a aquell vehicle.

El teu vehicle ha estat desplaçat per la Grua Municipal a una altra ubicació de la via pública. Al detall del moviment hi trobaràs la nova ubicació per tal que el puguis localitzar fàcilment. Els moviments no tenen cap taxa associada, per tant, no has de realitzar cap pagament.

El teu vehicle ha estat retirat per la Grua Municipal a un dipòsit. Al detall de la retirada hi trobaràs la ubicació del dipòsit per tal que t’hi puguis dirigir i recuperar el teu vehicle, previ pagament de les taxes associades, si n’hi ha.

Si la retirada es va produir per una infracció d’estacionament, sí. A través del botó corresponent dins el detall de la retirada, que et redirigirà al web de la Grua Municipal, on s’indicarà l’import total a abonar. Recorda que si realitzes el pagament online, disposaràs de 4 hores addicionals gratuïtes, a banda de les 4 primeres per defecte, durant les quals no es generaran despeses d’estada al dipòsit.

Des de dins la fitxa del vehicle, desactivant l’interruptor corresponent. Sempre que ho vulguis, podràs tornar a activar la funcionalitat.