5/7/22

Ja som més de 600.000 les persones que ens movem per Barcelona i la seva Àrea Metropolitana amb l'smou! 

En només tres anys i mig, l’smou no ha deixat de créixer i això ens motiva a seguir treballant per oferir-vos un millor servei amb més possibilitats i més funcionalitats que us permetran moure d’una manera més fàcil, àgil i còmoda.

Actualment, l’app smou permet pagar el parquímetre d’area Verda i Blava de Barcelona i de 10 municipis més de l’Àrea Metropolitana, accedir als Aparcaments B:SM per lectura de matrícula, sense agafar tiquet ni passar pel caixer, reservar i agafar el Bicing, i carregar els vehicles elèctrics amb Endolla Barcelona. A més, al mapa de l’app, totalment personalitzable, es poden localitzar els operadors de cotxe, moto i bici sharing de la ciutat de Barcelona.

A l'app també és possible veure la informació de més de 18.500 places de 150 aparcaments de la ciutat, consultar els carrils bici que hi ha a la ciutat i activar l'avís de la Grua Municipal.

Però smou no es queda aquí, l’app seguirà creixent amb l’objectiu de millorar i facilitar-vos la mobilitat personal a Barcelona. Properament hi haurà novetats, no us les perdeu!

Moltes gràcies a tots per la vostra confiança i fidelitat!