25/11/21

Celebrem el Black Friday amb tu, i aquest divendres 26 de novembre gaudiràs d'un descompte exclusiu del 50% si pagues a través de l'smou quan aparquis als Aparcaments BSM.

Com gaudir del 50% de descompte?


Abans d'entrar a l'aparcament:

  1. Si encara no tens l'smou, descarrega't l’app gratuïta de mobilitat personal de Barcelona.
  2. Fes el registre d’usuari, la matrícula del vehicle i la targeta bancària.
  3. Ves a l'apartat 'Serveis' del menú lateral i activa l'agilPark, el servei de pagament de les estades als Aparcaments B:SM i que permet entrar i sortir per lectura de matrícula (sense necessitat d’agafar tiquet) i pagar a través del mòbil sense haver de passar pel caixer automàtic.

Quan aparquis:

  1. Entra a l’aparcament, la barrera s’obrirà automàticament en llegir i reconèixer la matrícula del teu vehicle com a usuari/ària del servei agilPark.
  2. Quan tornis a l'aparcament, pots anar directament al teu cotxe i sortir. La barrera s'obrirà automàticament en llegir i reconèixer la matrícula del teu vehicle.
  3. El pagament es carregarà al teu compte registrat a l'smou i el 50% de descompte s'aplicarà automàticament.
*Descompte vàlid el divendres 26 de novembre de 2021 de 00:01h a 24:00h. El descompte s’aplicarà al tiquet en curs un cop finalitzada l’estada a l’aparcament, sempre que la sortida es produeixi durant el temps de vigència de la promoció. Promoció disponible als aparcaments amb l'accés via app smou habilitat.