26/3/20

Atesa l'actual situació d'Estat d'Alarma per la COVID-19 establerta pel RD 463/2020 de 14 de març i el Decret d'Alcaldia de 14 de març, i mentre aquesta estigui en vigor, en relació a l'Estacionament Regulat a la via pública de la ciutat de Barcelona:

  • L'estacionament regulat a les places d'area Verda i area Blava recupera el control del compliment de la normativa.
  • Les places DUM (càrrega i descàrrega) recuperen l'activitat normal.
  • A partir del pròxim 1 de juliol, es restabliran els canvis periòdics habituals de costat d'estacionament en aquells carrers que ho tinguin així establert.
  • El Punt d’Atenció Ciutadana (c. Calàbria, 66) només realitzarà tràmits de forma presencial amb Cita Prèvia de dilluns a dissabte de 9 a 14 h. Podeu reservar dia i hora a través del telèfon 93 887 50 34 i seleccionant l’opció de “Cita Prèvia”.
  • Seguirem prestant servei a través de l'Atenció Telefònica al 938875032, l'email atclientbsm [at] bsmsa.cat, l'apartat Suport Tècnic de les apps smou, ONaparcar residents i areaDUM, el Telèfon 010 i el portal d'atenció en línia Queixes i Suggeriments de l'Ajuntament de Barcelona.

Pots seguir informació actualitzada a través del web www.areaverda.cat i als perfils de les xarxes socials de l'Ajuntament.
 
Recomanem fer seguiment de l’actualitat de la COVID-19 a través de fonts oficials i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries.
 
Moltes gràcies per la teva comprensió i col·laboració.

 

(ACTUALITZACIÓ: 04/06/2020 a les 12:00 h)